fbpx

 

 

За ИКС

Институтот за комуникациски студии е водечка организација во областа на студиите по новинарство, медиуми, односи со јавност, политичка комуникација и корпоративно комуницирање. Нашата мисија е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.

_____________

Политика за користење на колачиња

Оваа веб-страница користи колачиња. Колачињата се мали текстуални датотеки кои веб-страниците можат да ги остават на вашиот компјутер или мобилен телефон и истите да ги прочитаат од вашиот компјутер. Со помош на овие колачиња, веб-страниците можат да ги запомнат вашите поставки за јазикот, да добијат информации за вашиот прелистувач, вашата ИП адреса и друго.

Потребна е вашата согласност за да користиме колачиња. Можете да ја промените вашата согласност во секое време.

Вашата согласност важи за веб-страницата: iks.edu.mk

Какви колачиња користиме

На нашата веб-страница користиме основни колачиња, функционални колачиња, колачиња за аналитика и колачиња за маркетинг.

Основни колачиња (неопходни)

Основните колачиња се потребни за да ја овозможат основната функционалност на страницата. Овие ги овозможуваат основните функционалности на веб-страницата и ја одржуваат нејзината безбедноста, без да прибираат податоци за вас.

Аналитички колачиња (изборни)

Овие колачиња се користат за се добие подобра слика како корисниците ја користат оваа веб-страница. Овие колачиња ги користиме во содејство со трети страни кои нудат услуги како Google Analytics и Microsoft Clarity, така што со прифаќање на овие колачиња, се сложувате со нивната политика за користење. Со овие колачиња се собираат информации за бројот на посетители, изворот од каде сте дошле на нашата веб-страница, приближна географска локација, возрасна категорија, кои делови од веб-страниците ги прегледуваат корсниците, каде кликаат и слично.

Маркетинг колачиња (изборни)

Овие колачиња се користат за да им се прикажат на посетителите релевантни реклами. Овие колачиња го следат вашето движење низ страниците и прибираат информации за да може да ви сервираат специфични реклами.

Ние не користиме колачиња за реклами, но нашите видеа се хостирани на платформата YouTube, која доколку се сложите, ќе прибира вакви информации за вас. Доколку се сложите на овие колачиња и ги прегледувате вметнатите видеа, вие се согласувате со политиката за користење на YouTube.

Листа на колачиња

Подолу ќе најдете листа на колачиња и технички информации за сите нив.

Polylang

Functional

Usage

We use Polylang for locale management. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Functional

Име
Истекување
persistent
Function
Store language settings

Wordfence

Functional

Usage

We use Wordfence for security and fraud prevention. Read more

Sharing data

For more information, please read the Wordfence Privacy Statement.

Functional

Име
Истекување
1 day
Function
Read to determine if the user is logged in
Име
Истекување
session
Function
Provide the identification of trusted web traffic

Google reCAPTCHA

Functional, Marketing/Tracking

Usage

We use Google reCAPTCHA for spam prevention. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google reCAPTCHA Privacy Statement.

Functional

Име
Истекување
6 months
Function
Provide spam protection

Marketing/Tracking

Име
Истекување
session
Function
Read and filter requests from bots
Име
Истекување
session
Function
Read and filter requests from bots
Име
Истекување
persistent
Function
Read and filter requests from bots

Google Maps

Marketing/Tracking

Usage

We use Google Maps for maps display. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google Maps Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Име
Истекување
expires immediately
Function
Read user IP address

Google Fonts

Marketing/Tracking

Usage

We use Google Fonts for display of webfonts. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google Fonts Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Име
Истекување
expires immediately
Function
Read user IP address

YouTube

Marketing/Tracking, Functional

Usage

We use YouTube for video display. Read more

Sharing data

For more information, please read the YouTube Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Име
Истекување
session
Function
Store location data
Име
Истекување
session
Function
Store and track interaction
Име
Истекување
8 months
Function
Store user preferences

Functional

Име
Истекување
6 months
Function
Provide bandwidth estimations

SoundCloud

Functional

Usage

We use SoundCloud for audio streaming. Read more

Sharing data

For more information, please read the SoundCloud Privacy Statement.

Functional

Име
Истекување
10 years
Function
Provide functions across pages
Име
Истекување
1 year
Function
Store language settings

Facebook

Marketing/Tracking, Functional

Usage

We use Facebook for display of recent social posts and/or social share buttons. Read more

Sharing data

For more information, please read the Facebook Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Име
Истекување
2 years
Function
Store last visit
Име
Истекување
1 year
Function
Store account details
Име
Истекување
3 months
Function
Store a unique session ID
Име
Истекување
3 months
Function
Provide ad delivery or retargeting
Име
Истекување
90 days
Function
Store logged in users
Име
Истекување
3 months
Function
Store and track visits across websites
Име
Истекување
2 years
Function
Provide fraud prevention
Име
Истекување
30 days
Function
Store a unique user ID
Име
Истекување
2 years
Function
Store browser details
Име
Истекување
1 year
Function
Store account details

Functional

Име
Истекување
1 week
Function
Read screen resolution
Име
Истекување
90 days
Function
Provide fraud prevention
Име
Истекување
session
Function
Store and track if the browser tab is active

Instagram

Marketing/Tracking

Usage

We use Instagram for display of recent social posts and/or social share buttons. Read more

Sharing data

For more information, please read the Instagram Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Име
Истекување
1 year
Function
Store ad display frequency

Google Analytics

Statistics

Usage

We use Google Analytics for website statistics. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google Analytics Privacy Statement.

Statistics

Име
Истекување
2 years
Function
Store and count pageviews
Име
Истекување
1 day
Function
Store and count pageviews
Име
Истекување
1 minute
Function
Store a unique user ID
Име
Истекување
1 year
Function
Store and count pageviews

Wistia

Statistics, Marketing/Tracking

Usage

We use Wistia for video display. Read more

Sharing data

For more information, please read the Wistia Privacy Statement.

Statistics

Име
Истекување
persistent
Function
Store if the user has seen embedded content

Marketing/Tracking

Име
Истекување
persistent
Function
Store performed actions on the website

WordPress

Functional

Usage

We use WordPress for website development. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Functional

Име
Истекување
session
Function
Store language settings

Complianz

Functional

Usage

We use Complianz for cookie consent management. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties. For more information, please read the Complianz Privacy Statement.

Functional

Име
Истекување
365 days
Function
Store cookie consent preferences
Име
Истекување
365 days
Function
Store accepted cookie policy ID
Име
Истекување
365 days
Function
Store cookie consent preferences
Име
Истекување
365 days
Function
Store cookie consent preferences
Име
Истекување
365 days
Function
Store cookie consent preferences
Име
Истекување
365 days
Function
Store cookie consent preferences
Име
Истекување
365 days
Function
Store if the cookie banner has been dismissed

Burst Statistics

Statistics (anonymous)

Usage

We use Burst Statistics for website statistics. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Statistics (anonymous)

Име
Истекување
1 month
Function
Store and track interaction

Microsoft Clarity

Marketing/Tracking, Statistics

Usage

We use Microsoft Clarity for heat maps and screen recordings. Read more

Sharing data

For more information, please read the Microsoft Clarity Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Име
Истекување
1 year
Function
Store a unique user ID
Име
Истекување
Function
Име
Истекување
1 year
Function
Store and track visits across websites

Statistics

Име
Истекување
1 day
Function
Store and combine pageviews by a user into a single session recording
Име
Истекување
Function
Store and track interaction

Miscellaneous

Purpose pending investigation

Usage

Sharing data

Sharing of data is pending investigation

Purpose pending investigation

Име
wpcWidgetStatus
Истекување
Function
Име
wf-repair-file-sudo
Истекување
Function
Име
qm-front-container-pinned
Истекување
Function
Име
WP_DATA_USER_1
Истекување
Function
Име
qm-admin-container-pinned
Истекување
Function
Име
mp_a36067b00a263cce0299cfd960e26ecf_mixpanel
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.106.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::3c9e17d9a0ffa88
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.106.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::0d4a122673dbc17
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.106.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::b9f4b33e8742f63
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.106.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::475
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.106.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::7d276ddc3b44229
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.106.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::c80966b1f48552c
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.106.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::fb3e9c0567d4997
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.106.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::3af
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.106.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::c404cb336d0d118
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.106.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::883f401bc21b62b
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.106.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::7bc6450a02c7186
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.106.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::377
Истекување
Function
Име
wpEmojiSettingsSupports
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.106.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::bf5bec1bab0a01c
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.107.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::668f7f9c52681ea
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.107.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::a2eeec6ef752574
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.107.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::6e2e41d53c792a3
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.107.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::73a
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.107.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::41c
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.107.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::de5ddb70ef9a7e6
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.107.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::db734b9d1930900
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.110.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::a097e4343eebad9
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.110.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::857
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.110.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::55bf338d1c0d495
Истекување
Function
Име
lastExternalReferrer
Истекување
Function
Име
lastExternalReferrerTime
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.111.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::2ffd59e1d626944
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.111.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::ae54efb815d3890
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.111.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::279721ef6ef708f
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.111.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::deb
Истекување
Function
Име
copiedShortcode
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.111.0_ecb6922b6ef7dcd67cf42d44e527f941_modules::search-console::searchanalytics::257
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.111.0_ecb6922b6ef7dcd67cf42d44e527f941_modules::analytics-4::report::a54b21ec67dc570
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.111.0_ecb6922b6ef7dcd67cf42d44e527f941_modules::analytics-4::report::0cceb5a4cf61a57
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.111.1_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::3c83d35d3211ba6
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.111.1_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::5b63dd4e3182580
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.111.1_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::39bc0cef352979e
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.111.1_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::cfe
Истекување
Function
Име
google_experiment_mod7
Истекување
Function
Име
google_experiment_mod18
Истекување
Function
Име
google_pem_mod
Истекување
Function
Име
google_experiment_mod29
Истекување
Function
Име
google_experiment_mod21
Истекување
Function
Име
google_experiment_mod30
Истекување
Function
Име
google_experiment_mod26
Истекување
Function
Име
google_experiment_mod5
Истекување
Function
Име
google_experiment_mod12
Истекување
Function
Име
google_experiment_mod13
Истекување
Function
Име
google_experiment_mod23
Истекување
Function
Име
google_experiment_mod6
Истекување
Function
Име
google_experiment_mod22
Истекување
Function
Име
google_experiment_mod
Истекување
Function
Име
google_experiment_mod14
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.113.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::1cd49a36c872470
Истекување
Function
Име
PHPSESSID
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.114.0_25470753175b2de12d8960252d588063_modules::analytics-4::report::5ac56bdb1ff8b01
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.114.0_25470753175b2de12d8960252d588063_modules::search-console::searchanalytics::cc0
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.114.0_25470753175b2de12d8960252d588063_modules::analytics-4::report::0d60dc90bf48594
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.114.0_25470753175b2de12d8960252d588063_modules::analytics-4::report::409d3895a107da1
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.114.0_443a0408336a00a6b4e970bd4345aaca_modules::search-console::searchanalytics::c07
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.114.0_443a0408336a00a6b4e970bd4345aaca_modules::analytics-4::report::79f52619a46a29f
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.114.0_443a0408336a00a6b4e970bd4345aaca_modules::analytics-4::report::02bc4aa34524319
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.114.0_443a0408336a00a6b4e970bd4345aaca_modules::analytics-4::report::6cc17154bcb60ca
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.114.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::6d27b23aab672b0
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.114.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::fc726c2b3a4ba2f
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.114.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::6b1
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.114.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::cb0b2911439c49a
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.114.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::b3057545daa7905
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.115.0_7366526a9a680c7d570429e3a468258f_modules::analytics-4::report::31d8de44a36ec25
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.115.0_7366526a9a680c7d570429e3a468258f_modules::analytics-4::report::8bf1ae9c63588f6
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.115.0_7366526a9a680c7d570429e3a468258f_modules::search-console::searchanalytics::9b5
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.115.0_7366526a9a680c7d570429e3a468258f_modules::analytics-4::report::ba81447e1fa7c40
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.118.0_4313eafb293f2ab9d8f73ddb34ab7719_modules::analytics-4::report::886fabb19284648
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.118.0_4313eafb293f2ab9d8f73ddb34ab7719_modules::analytics-4::report::75d0ec41187f231
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.118.0_4313eafb293f2ab9d8f73ddb34ab7719_modules::search-console::searchanalytics::9e0
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.118.0_4313eafb293f2ab9d8f73ddb34ab7719_modules::analytics-4::report::2db24d5fde0100e
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.118.0_4313eafb293f2ab9d8f73ddb34ab7719_modules::analytics-4::report::d901d1bb55fc75c
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.118.0_4313eafb293f2ab9d8f73ddb34ab7719_modules::search-console::searchanalytics::1e7
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.118.0_4313eafb293f2ab9d8f73ddb34ab7719_modules::analytics-4::report::2a71a76d7bbc21c
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.119.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::0d69be449e69443
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.119.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::e95
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.119.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::02214ade5fab0f2
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.119.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::7772d2c7ecf7f5f
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.119.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::19a
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.119.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::5b55a75bbc892bb
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.119.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::48c073af9b504d8
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.119.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::652326411abc4f4
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.119.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::0b40c6dda3b96fc
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.119.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::992dab1b36ae400
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.119.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::66f
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.119.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::552
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.119.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::4f222b1bc1a4fd7
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.119.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::c1fb73dc0e9e368
Истекување
Function
Име
debug
Истекување
Function
Име
bis_data
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::c664894691482bd
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::d28
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::cd5ae104f9c001f
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_3bf8f908d776a5e78f743ede391e304b_modules::analytics-4::report::c664894691482bd
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_3bf8f908d776a5e78f743ede391e304b_modules::analytics-4::report::cd5ae104f9c001f
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_3bf8f908d776a5e78f743ede391e304b_modules::search-console::searchanalytics::d28
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::1e37c1c205bb450
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::5ddbd995dd6e75d
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::135
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_3bf8f908d776a5e78f743ede391e304b_modules::analytics-4::report::f9160757d069fc3
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_3bf8f908d776a5e78f743ede391e304b_modules::analytics-4::report::1e37c1c205bb450
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_3bf8f908d776a5e78f743ede391e304b_modules::search-console::searchanalytics::135
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_3bf8f908d776a5e78f743ede391e304b_modules::analytics-4::report::5ddbd995dd6e75d
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::ab766b3bb2cf912
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::8ee
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::e3407d605325749
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::b29
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::7e8742e82219bab
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::04277a205bcefaf
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.120.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::13c90b303a36683
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.121.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::7ba
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.122.0_c97d2ee580904231bd89668c76c0b9b9_modules::analytics-4::report::2730e927b95b510
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.122.0_c97d2ee580904231bd89668c76c0b9b9_modules::search-console::searchanalytics::562
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.122.0_c97d2ee580904231bd89668c76c0b9b9_modules::analytics-4::report::5d87f6ac6a8af32
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.122.0_c97d2ee580904231bd89668c76c0b9b9_modules::analytics-4::report::c7562b15b4eff45
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.122.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::c01
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.122.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::c981729d2a9f547
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.122.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::46857ac8e2e6b65
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.122.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::036091d01141cc9
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.123.0_c97d2ee580904231bd89668c76c0b9b9_modules::analytics-4::report::fae287edad76f9a
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.123.0_c97d2ee580904231bd89668c76c0b9b9_modules::analytics-4::report::6e3e397fe85d8aa
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.123.0_c97d2ee580904231bd89668c76c0b9b9_modules::analytics-4::report::4cd25a6bfceaed1
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.123.0_c97d2ee580904231bd89668c76c0b9b9_modules::search-console::searchanalytics::922
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.123.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::fcb008e5698add4
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.123.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::3863f747c03867c
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.123.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::e680410dd55c986
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.123.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::22d
Истекување
Function
Име
mailerlite:forms:shown:116969333128693142
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.123.1_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::0eb
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.123.1_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::33cd46577888ddd
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.123.1_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::e30f586833c0a6b
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.123.1_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::b2f5547b98ff72c
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.124.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::2c0778bf35fd27b
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.124.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::dd7581e011a63a9
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.124.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::search-console::searchanalytics::39a
Истекување
Function
Име
googlesitekit_1.124.0_6903f77f097789a0ae7a4b6ddb807953_modules::analytics-4::report::f93f994ade2e0b3
Истекување
Function

Согласност за употреба на колачиња

При првата посета на нашата веб-страница ќе ви се прикаже прозорец со објаснување за колачињата. Веднаш штом ќе кликнете на „Зачувај ги подесувањата“, се согласувате да ги користиме категориите на колачиња и додатоци што сте ги избрале во прозорецот, како што е опишано во оваа Политика за користење на колачиња. Можете да ја оневозможите употребата на колачиња преку вашиот прелистувач, но имајте предвид дека нашата веб-страница можеби повеќе нема да работи правилно.

Управување на согласноста за употреба на колачиња

 

Видете ја Политиката за приватност.

Контакт информации

Институт за комуникациски студии
Јуриј Гагарин 17/1-1, 1000 Скопје
Македонија
Е-пошта:
Телефон: +389 2 3090 004