fbpx

 

 

За ИКС

Институтот за комуникациски студии е водечка организација во областа на студиите по новинарство, медиуми, односи со јавност, политичка комуникација и корпоративно комуницирање. Нашата мисија е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.

_____________

Онлајн пријава за учество во „Новинарски спринт: Динамична пракса за средношколци во медиуми“

    Лице за контакт

    Thirje për shkollat e mesme për pjesëmarje në “Sprintin gazetaresk”: Praksë dinamike në media për nxënësit e shkollave të mesme“