fbpx

 

 

За ИКС

Институтот за комуникациски студии е водечка организација во областа на студиите по новинарство, медиуми, односи со јавност, политичка комуникација и корпоративно комуницирање. Нашата мисија е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.

_____________

Институт за комуникациски студии

Ул. Јуриј Гагарин 17-1/1, Скопје

Република Македонија

работно време: пон – пет од 9 до 17 часот

+389 (0)2 30 90 004

Лице задолжено за давање информации од јавен карактер: Бојан Георгиевски, генерален секретар; +389 (0)2 30 90 004,