Cooking in progress..

Treading Post

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Запиши се на магистерските студии по Менаџирање на стратегиски комуникации. Наставниот пристап на ИКС ти овозможува да совладаш академски знаења и професионални способности преку интеракција и менторство на етаблирани професори и професионалци кои ќе те инспирираат за иновации и истражување на нови идеи. Уписите за академската 2019/20 се во тек!

Дознај повеќе!
НЕ ИГНОРИРАЈ! РЕАГИРАЈ!

Институтот за комуникациски студии ја реализира кампањата од јавен интерес „Не игнорирај! Реагирај!“, чија цел е да се зголеми притисокот кон јавните институции за поефикасно решавање на проблемите од животната средина и да се поттикне граѓанскиот активизам и да се направи притисок врз државните и локалните институции за прифаќање на концептот на одржлив развој.

Дознај повеќе!
Устав за вести – Прирачник за правилно разбирање на вестите

Институтот за комуникациски студии ви го претставува серијалот видеа со Новко, суперхеројот кој се справува со дезинформациите, пропагандата, лажните вести и манипулациите во медиумите.

Избери го вистинскиот социјален медиум за твојата организација

За секоја организација е важно својата работа, постигнатите успеси, активностите и настаните да ги споделува на социјалните медиуми.

Реагирај за поубав град

Таксистката Тина и патникот Томо имаат четири случајни средби во различни делови од Скопје. Томо воопшто не смета дека треба да делува за проблемите кои ги посочува Тина „напнатина“, како што ја именува тој.

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+